theatrum blanco

Un documental sobre teatre infantil i rols de gènere

Si un grup infantil fes una peça teatral dins d’un ambient lliure i igualitari...

Quin tipus d'història construiria?

Reproducir vídeo

Theatrum és un documental que retrata, des d’una perspectiva feminista, els rols de gènere en la infància i la capacitat per desprendre-se’n. En el transcurs d’un taller de teatre en un ambient lliure de prejudicis, un grup infantil assumeix el repte de crear una societat més justa, desenvolupant i mostrant-nos les claus per entendre què hem fet malament les persones adultes, anul·lades emocionalment pel jou de les experiències i incapaces de construir un món millor.

Es tracta d’una experiència pedagògica bidireccional. Per un costat, dinamitzarem el taller per acompanyar a la canalla a créixer en llibertat. Per un altre, el documental reflectirà l’experiència per ajudar-nos a avançar cap a una societat igualitària.

Tenen la clau per a entendre’ns i les eines per a corregir-nos

T’agradaria saber-ne més o participar en el projecte? Subscriu-te! Tindràs informació exclusiva sobre el documental i et donarem accés al canal de Telegram.


Llums, càmeres, so i... acció!

Rodarem a les diferents instal·lacions del complex fabril de Fabra i Coats (barri de Sant Andreu, Barcelona). La major part del rodatge es realitzarà a l’Ateneu L’harmonia, amb alumnes del centre públic Escola Can Fabra.

La direcció, dani Carrasco
dani carrasco

Periodista i documentalista, he treballat a mitjans de comunicació i al 3er sector.

He dirigit 5 documentals, a més de realitzar diferents audiovisuals i curtmetratges mediambientals i socials.

Estic molt il·lusionat per poder tirar endavant Theatrum.

Equip artístic
Una producció de